top of page

Spustili jsme nový web!



Vážení diváci a účastníci,


je nám milou povinností vás informovat o spuštění nových webových stránek Libušínské bitvy. Na adrese www.bitvalibusin.cz se nyní dozvíte vše podstatné ohledně konané akce. Na stránkách najdete veškeré informace ohledně festivalu bez ohledu na to zdali se budete účastnit jako diváci či jako účinkující.


V průběhu přípravy akce i po jejím skončení vás budeme na našem blogu, prostřednictvím tématických článků či oznámení, nepřetržitě informovat o aktuálním dění okolo našeho historického festivalu. Dále se můžete zapojit do veřejné diskuse na našem novém fóru nebo se zeptat na doplňující otázky přímo na stránkách či okomentovat samotné články. Na stránkách naleznete interaktivní mapu s odkazem do navigace, program akce, informace o vstupném a o doprovodném programu, informace o sponzorech a partnerech akce, najdete zde i odpovědi na často kladené otázky včetně základních informací o festivalu a jeho historii.


V sekci určené pro účastníky naleznete veškeré registrační formuláře a informace o všem podstatném, co se vás jako účastníka festivalu týká. Pokud máte jakékoliv důležité dotazy, neváhejte se kdykoliv obrátit přímo na organizátory festivalu prostřednictvím emailu či diskuzního fóra.


Tyto krásné nové stránky pro nás vytvořili partneři ze společnosti Gladio marketing s.r.o., která se formou sponzoringu kompletně stará o marketing celé akce. Více se o společnosti našeho sponzora dozvíte na jeho webových stránkách www.gladiomarketing.com

320 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page