top of page

Registrace pro BL 2024 spuštěna!

Aktualizováno: 8. 3.


Začátkem roku 2024 jsme spustili registraci pro letošní festival Bitva Libušín. Průběžně stále pracujeme na tom, aby byl pro Vás, účastníky, program atraktivní a každý si v něm našel "to své".


Máme několik novinek, tak nám dovolte, abychom znovu připomněli, že registrační formulář je pro Vás připraven a zmínili, co je nového.


Registraci do letošní Bitvy Libušín můžete provézt, jako každý rok ZDE.


Předně dovolte, abychom zopakovali pro někoho smutnou, pro někoho příjemnou zprávu. A sice to, že letos HMB turnaj žádný nebude. Důvodů je několik, Zjednodušeně řečeno, zkrátka letos se HMB aktivitami budeme zabývat v jiný termín, mimo festival Bitva Libušín. Termín konání mezinárodního turnajového klání ve Středověkém kontaktním boji oznámíme již brzy!


Myslíme na tradiční šermíře a nechtěli bychom, aby ti bojechtiví přišli zkrátka. Proto jsme přivítali jejich iniciativu a rádi bychom letos do programu festivalu přidali Šermířský bojový turnaj. Dle pravidel s počítáním zásahů. Nabízíme disciplíny duel, 2 proti 2 a mosty 5 proti 5. Věnujte pečlivě pozornost přihláškovému formuláři a prosíme, zaškrtněte v něm Váš zájem o šermířský turnaj přihlášením se do jednotlivých kategorií turnaje.


Vloni se uskutečnil turnaj lučišnický. Pro velký úspěch bychom ho letos chtěli zopakovat. Na lučišnický turnaj se hlaste jako vloni přímo Daliborovi z Kozojed. Spojení naleznete v sekci kontakty.


Vše ostatní již jistě znáte. Je třeba vyplnit jméno Vaší skupiny a kategorii, jak se budete festivalu účastnit a zda se zúčastníte i bitvy.


Závěrem děkujeme i za Vaše dobrovolné účastnické příspěvky. Velice nám pomáhají uspořádat festival s plnohodnotným zázemím, aby bylo dostatek toalet, byly sprchy, měli jste dost dřeva. Číslo účtu, kam můžete příspěvky posílat, naleznete v textu přihlašovacího formuláře. Pokud Vám to je pohodlnější, můžete je posílat i souhrnně jako jednu částku za skupinu. Nezapomeňte do zprávy pro příjemce uvézt, od koho peníze jsou.


Za každý příspěvek moc děkujeme!!!


Prosíme, přihlaste se včas, abychom mohli organizovat uspořádání tábora k Vaší spokojenosti, aby při příjezdu nevznikaly zácpy, a vše se dalo s předstihem v poklidu plánovat.


Těšíme se na viděnou,


Váš orgo tým

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page