top of page

Mor 2020

V souvislosti s mimořádným opatřením ministerstva zdravotníctví CŘ k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění COVID-19 způsobené novým koronavirem SARS-CoV-2, které se týká mimo jiné i zákazu pořádání sportovních a kulturních akcí s návštěvností nad 100 účastníků prosím slyšte tuto naši oficiální řeč:


Do soupravy metra se vejde až 1491 cestujících, do kloubového autobusu až 149 cestujících, na běžnou chřipku v ČR za leden a únor 2020 zemřelo celkem 44 lidí. Vážíme si naší vlády, že dokáže v souvislosti s ochranou zdraví nás všech cílit natolik přesně, že lokalizuje zdroje možné nákazy omemocněním COVID-19 ve školách a jednorázových sportovních, kulturních,

náboženských a jiných akcí a ty, jejichž účast převyšuje 100 účastníků, paušálně zakáže. Respektujeme to a nebereme to na lehkou váhu.


V naší alchmistické laboratoři jsme proto předmětný vir podrobili odbornému zkoumání. Na základě sdělení našich expertů na living history i šíření čehokoli kamkoli, máme za to, že je zcela neprůkazné ani námi dostupnými zdroji nedoložitelné, že by se tento vir v našem období 9. až začátku 16. století kdy vyskytoval.


Slyšte proto také mimořádné opatření naše:


My jedeme dál! V přípravách festivalu Bitva Libušín 2020, jehož konání bylo oznámeno na 23. - 25. dubna LP 2020 i nadále s plným nasazením pokračujeme a vše doposud našimi ústy vyřčené, platí.


Situaci budeme samozřejmě pečlivě sledovat i nadále a o všem Vás budeme včas informovat, jako doposud.


Za organizační tým Bitvy Libušín 2020

Josef F. S. Král






1 248 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page